Perşembe, Eylül 19

Dünya bu kez Biden’ın eşini konuşuyor! Ünlü derginin kapağındaydı!

Önde gelen moda dergisi Vogue’da ikinci kez kamera karşısına geçen Dr. Jill Biden, duruşu ve pozlarıyla modelleri etkiliyor. Dr. Jill Biden, eşi Joe Biden’ın başkanlık yarışına ilişkin sorulara yanıt olarak olağanüstü açıklamalarda bulundu.

‘Başkan olarak dört yılını 90 dakikanın tanımlamasına izin vermeyeceğiz’

First Lady Dr. Jill Biden’ın Vogue’daki soruları arasında Demokrat eşi Joe Biden ve 27 Haziran gecesi karşı karşıya gelen Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump da yer aldı. Eşinin o geceki performansı Demokrat Parti yetkililerini şok etti ve birçok soruyu gündeme getirdi. Biden’ın adaylıktan çekilmesi yönündeki çağrılara ilişkin soru üzerine Dr., şöyle konuştu: “Bu 90 dakikanın onun dört yıllık başkanlığını tanımlamasına izin vermeyeceğiz. Mücadeleye devam edeceğiz.” Biden’ın adaylıktan çekilmeyeceğini vurguladı.

doktor-jill-biden

ABD seçim kampanyasında First Lady, başkanın kararlarında kilit rol oynuyor. Siyasi gazeteci ve yazar Katie Rogers, Vogue’un kapak haberinde Dr., Biden’ın genellikle başkanın kilit danışmanlarından biri olarak görülmediğini, ancak “onun en yakın sırdaşı” olduğunu belirtti.

Vogue'un kapağı

“DAHA FAZLA KAOSA İHTİYACIMIZ YOK”

First Lady Dr. Jill Biden, röportajda temel olarak Amerikalıların birbirlerini önemsediğini ve iyi insanlar olduğunu söyleyerek, ABD’nin daha fazla kaosa ihtiyacı olmadığını vurguladı.
Vogue, Jill Biden’ın giyim ve stil seçimlerinin bir siyasi figüre layık olduğu görüşünde. Favori takım elbiseleri, trençkotları ve sade tarz elbiseleriyle seçmenleri etkilediğini söyledi.

Sıkmak
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
O kentte termometreler 41 dereceye ulaştı!O kentte termometreler 41 dereceye ulaştı!
Oğlunu görenler şaşkına döndü!  Oğlunu görenler şaşkına döndü! “Yüz ifadeleri bile aynı”
Aylık kazanç şaşırttı!  İşte İzmir'deki lüks evi...Aylık kazanç şaşırttı! İşte İzmir’deki lüks evi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber