Perşembe, Eylül 19

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mourinho’ya yönelik F.Bahçe’ye transfer tavsiyesi: O isim satılmalı…Fenerbahçe

2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek finalindeki Hollanda-Türkiye maçını tribünden takip eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, maçın ardından Almanya’dan dönen uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Milli takımla ilgili birçok soruyu yanıtlayan Erdoğan, F.Bahçe’de gösterdiği performansla alkış toplayan ve turnuvaya damga vurarak dünyanın ilgisini çekmeyi başaran Ferdi Kadıoğlu hakkında ayrı bir konuşma yaptı.

“İNSAN ÇOK İDDİALIDIR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yıldızın ismine ilişkin şunları söyledi: “Şunu çok net söylemem gerekiyor. Bu maçlarda görev alan hiçbir futbolcumuzu, kalecimizden, sağ bek, sol bek, orta sahamızdan ayırt edemiyorum… Artık öyle olsun. Mesela Ferdi Kadıoğlu’na bakın, çok iddialı.” “

“GELECEKLE OYNAMAMALIYIZ”

ferdi-kadioğlu-hollanda basınına-meydan okudu-bizden-korkuyor musun-17200097147843

“Futbol oynadığımızda hocamız bize şunu söyledi: “Oğlum, topu yiyeceksin”. “Onu yiyeceksin” Peki bu ne anlama geliyor? Ferdi’nin bu özelliği var, Ferdi çok hırslı. Çıktığı zaman forvet olarak katılımı çok güçlü. F.Bahçe Teknik Direktörü Jose Morinho, “Ferdi’nin geleceğiyle oynamamalıyız” dedi.

“MONTELLA HİZMETE GİRİRSE…”

türkiye avusturya'yı nasıl yendi-vincenzo-montella-17200949407541-açıklıyor

Erdoğan, milli takımın başarısını ve tecrübesini EURO 2032’ye taşıyacağını söyledi. İtalyanlarla dayanışmanın önemine vurgu yapan Erdoğan, Montella’nın başında olması durumunda işlerinin daha kolay olacağını söyledi.

Euro 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Ronaldo 41 yaşına girdi!  Kararı herkesi şaşırttıRonaldo 41 yaşına girdi! Kararı herkesi şaşırttı
“Burada yaptığımız sadece bir fragmandı”
663'üncüsü düzenlenen tarihi Kırkpınar petrol mücadelesinin başpehlivanı belli oldu.663’üncüsü düzenlenen tarihi Kırkpınar petrol mücadelesinin başpehlivanı belli oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber