Cuma, Eylül 20

Kolombiya, Uruguay’a yenildi ve maç sonrası savaş alanına döndü! Yıldızın ismi tribündeki taraftar tarafından yumruklandı

Copa America’nın ilk finalisti Arjantin olurken, yarı finalin diğer ayağında Kolombiya ile Uruguay karşı karşıya geldi.

Maç Kolombiya’nın 1-0’lık üstünlüğüyle sona ererken, Copa America finalinin adı Arjantin-Kolombiya oldu. Büyük bir gerilim ortamında gerçekleşen yarı finalin ardından yaşananlar adeta maçı gölgede bıraktı.

MAÇ SONUNDA KARIŞIKLIK YAŞANDI

Maçın bitiş düdüğünün ardından Uruguaylı oyuncular Kolombiyalı taraftarlarla tartışırken, Uruguaylı ve Kolombiyalı oyuncular arasında sahadaki gerginlik tribünlere de sıçradı.

DARWIN NUNEZ SÜRÜKLENMEDEYDİ

Ekran görüntüsü_2

Liverpool’un 25 yaşındaki golcüsü Darwin Nunez tribüne çıkarak Kolombiyalı taraftarlara yumruk attı.

SORUŞTURMA BAŞLADI

logo-conmebol-750px-azul_43

Güney Amerika futbolunun yönetim organı CONMEBOL, olayı araştırdığını söyledi. Uruguay kaptanı Jose Maria Gimenez, oyuncuların ailelerini korumaya çalıştıklarını söyledi.

Gimenez, “Sözümüzü kesmeden önce bir şey söyleyeyim, çünkü mikrofonda konuşmamıza izin vermiyorlar, olan bitenle ilgili bir şey söylememi istemiyorlar ama bu bir felaket. Lütfen dikkat edin, ailelerimiz perişan durumda” dedi. Tribünlerde yeni doğmuş bebekler vardı. Tam bir felaketti; polis yoktu ve ailelerimiz yoktu.” “Bu, çok fazla içen ve içmeyi bilmeyen iki veya üç kişinin hatasıdır” dedi.

İŞTE O ANLAR…

Euro 2024
Mourinho yenilginin ardından o isimleri sildi!  3 isim listeden çıkarıldıMourinho yenilginin ardından o isimleri sildi! 3 isim listeden çıkarıldı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber