Cuma, Eylül 20

Wanda Nara’dan boşanacağı iddia edilen Icardi gündemde! Simge’nin “En güzel futbolculardan biri” demesi sosyal medyayı karıştırdı

Galatasaray’ın yıldızı Icardi, özel hayatıyla her zaman gündemde. Wanda Nara’dan sürpriz bir şekilde ayrılan Mauro Icardi günlerce konuşuldu.

Wanda Nara, ayrılma kararını açıkladıktan sonra Icardi’yi sosyal medyada takip etmeyi bıraktı.

Wanda Nara “Bizden ayrılmaya karar verdim ama Mauro ve ben aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken bin kat daha fazla çabalamak hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, o çifte verdim” En güzel yıllarım ‘hayatım ama bugün yalnız kalmalıyım’ diyerek ayrılığı duyurdu.

Wanda Nara’nın açıklamalarının ardından gözler Aşkın Olayım şarkısıyla sık sık gündeme gelen Simge’nin üzerinde oldu. Simge’nin kendisi için her hamlesini olay haline getiren İcardi ile ilgili sözleri dikkat çekti.

SIMGE’YE DÜŞEN YORUMLAR

Kendini tutamayan Simge, “İnsanlar kafalarında lakaplar yaratıp bunlara inanıyorlar. Evli olmama rağmen bana ‘teyze’ dediler, durumu abarttılar. Çok tatlı bir aile ve ailelere her zaman saygı duyarım” dedi. .

SDS_SSD...
Simge, İcardi için şunları söyledi: “Güzel şarkıcı diyorsanız İcardi deyin, o benim gördüğüm en güzel futbolculardan biri.”

Simge’nin sözlerini dinleyenler, “Tüm düğmelere basıyor”, “Şimdi değilse ne zaman”, “Wanda bırakmıyor”, “Kadın yürümüyor koşuyor” yorumlarını yaptı.

Sıkmak
Bülent Şakrak'tan boşandı ve yeni bir aşka yelken açtı!  Kız arkadaşı aşık olduBülent Şakrak’tan boşandı ve yeni bir aşka yelken açtı! Kız arkadaşı aşık oldu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber