Cuma, Eylül 20

Nefise “Ben eşcinsel değilim” dedi! Sessizliği Bern Canbeldek bozdu! “Yalnızlık duygusuna kapılan iki kadın…”

MYNET-Survivor All Star finalistlerinden Nefise Karatay, yarışma sırasında Bern ile yaşadığı ilişkiyle günün konuşulan konusu oldu.

Bern’le ilişkisi olduğunu öğrendiğinde üzülen Survivor Nefise, şunları söyledi: “Benim cinsel yönelimim kesinlikle bir erkekle ilişkidir. Dışarı çıktığımda Bern’le ilgili pek çok kötü şey gördüm. Şok oldum. hiç böyle bir şey düşünmemiştim klipleri gördüm, çok şaşırdım. “Ben eşcinsel değilim” dedi.

Bern de bu konudaki sessizliğini bozdu. Haber’de yayınlanan bir programa konuşan mağdur Berna, “Nefise Karatay ve ben her zaman birbirimizi teşvik ettik” dedi.

BERNA DA ÇOK AÇIK KONUŞTU

Berna, Survivor’da Nefise ile aşk dedikodularını da yalanladı.

Hayatta kalan Berna konuşmasında şunları söyledi: “Başkaları için bu bir yakınlaşma olarak algılanmış olabilir. Biz insan olarak yakınız, mesele aşk değil. Çünkü iki kadın yalnızlık duygusuyla çocuksu davrandılar, belki de dışarıdan sordular.” , ‘Aralarında bir şey mi var?’ ‘Aramızda böyle bir şey yok, zaten olamaz’ şeklinde de bakılmış olabilir.

Sıkmak
Doktorların Ela'sı tatilde!  son sürüm "Nereden nereye" bana söylettiDoktorların Ela’sı tatilde! Son hali bana “Nereden nereye?” sorusunu sordurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber