Cumartesi, Eylül 21

Eski TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi veda etti! Veda konuşmasında yaptıklarını anlattı…Süper Lig

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Olağan Mali ve Seçmeli Genel Kurulu dün Ankara’da gerçekleştirildi. İbrahim Hacıosmanoğlu ve Mehmet Büyükekşi’nin katıldığı cumhurbaşkanlığı seçimini 134 oyla Hacıosmanoğlu kazandı.

Artık bu haberi dinleyebilirsiniz. Uygulamayı şimdi indirin!

Bu başarının ardından eski Cumhurbaşkanı Mehmet Büyükekşi de bir veda mesajı paylaştı. Büyükekşi açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Görevi adaletle yerine getirmeye çalıştık”

“Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Seçmeli ve Mali Genel Kurul Toplantısı sonrasında Başkanlığa seçilen Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ediyorum.

25 aylık görev süremiz boyunca ben ve Yönetim Kurulu üyelerimiz olarak ülke futboluna en iyi şekilde hizmet etmek için çok çalıştık. “Türk futbol ailesinin kıymetli fertleriyle son derece yakın diyalog ve iş birliği ortamında, milli takımlarımızı ve kulüplerimizi başarıya götürmek gibi bu onurlu görevi yerine getirmeye çalıştık.”

“2026, 2027 ve 2032’DE…”

Ekran_1

“Milli takımımızın 2024 Avrupa Şampiyonası’nda elde ettiği başarılar sayesinde ülke olarak bir araya geldik. 2026 UEFA Avrupa Ligi ve 2027 Konferans Ligi finallerini ülkemize getirdiğimiz gibi, 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası’na da ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyoruz. Şampiyonluk Türk futbolunun geleceğini sağduyuyla inşa ediyoruz.” Türk Futbolu 2024-2028 Stratejik Planını da tamamladık. Gösterdiğimiz bu özverili çabaların Türk futbol tarihine yazıldığına ve unutulmaz bir iz bıraktığına inanıyorum. .

“Cumhurbaşkanımıza, değerli Bakanlarımıza, kulüplerimizin başkan ve üyelerine, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerimize ve delegelerimize, Federasyonumuzun değerli çalışanlarına ve son olarak, şükranlarımı sunuyorum. Görev süremiz boyunca Türk futboluna değer katma çalışmalarımızda bizlere destek veren Federasyon Türk futbol kamuoyuna teşekkür ederiz.”

Önceki içerik Sonraki içerik
Scoutium, İngiliz takımı FC St Helens ile anlaşma imzaladı!Scoutium, İngiliz takımı FC St Helens ile anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber