Cumartesi, Eylül 21

Galatasaray’daki Genç Erkekler maçı sonrası Gabriel Sara ve Berkan Kutlu’dan şaşırtan açıklamalar! ”İngiltere İkinci Seriden Şampiyonlar Ligi’ne…”

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda maça ilk 11’de başlayan yeni transfer Gabriel Sara ve daha sonra maça giren Berkan Kutlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

”Bu turu İSTANBUL’da yaptık…”

Berkan Kutlu, galip geleceklerine inandığını belirterek, şöyle konuştu: “Maça kötü başladık. İkinci gol moralimizi bozdu. İkinci yarıda iyi bir geri dönüş yaptık. Şanssız bir penaltıydı. İnşallah kazanırız. İstanbul hocamız bizi nereye görevlendirirse orada gülen takım olacağız, orada olacağız.” dedi.

”İKİNCİ LİGDEN ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİDERK KOLAY DEĞİL”

GViSYGKWsAAx5wX

Yeni transfer Gabriel Sara, şunları söyledi: “Elemeler her zaman zordur. İlk yarıda bazı şeyleri yapamadık, ikinci yarıda düzelttik ama maalesef penaltıyla kaybettik. Rövanşta daha iyi oynarsak inanıyorum ki Turu geçeceğiz… Kendimi iyi hissediyorum, her antrenmanda, her maçta gelişiyorum “İngiltere’nin ikinci liginden Şampiyonlar Ligi’ne gitmek kolay değil. Adım adım daha iyiye gidiyorum” dedi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber