Cumartesi, Eylül 21

Alain Delon’un vasiyeti gündemdeydi! Aile tepki gösterdi: Köpek uyutulmayacak

Alain Delon’un ölümünün ardından vasiyeti ve defin talebi gündeme geldi. Ünlü oyuncu, 88 yaşında vefat ettikten sonra verdiği bir röportajda, İsviçre’de 50 köpeği için mezarlık yaptırdığını ve onların da buraya gömülmesini istediğini belirtmişti.

Delon’un bu açıklamasının ardından bir başkası ortaya çıkacak. Hayatı boyunca köpeklere olan sevgisini açıkça gösteren ünlü oyuncu, 50 civarında köpeği olduğunu ancak en sevdiğinin Loubon olduğunu söyledi.

KÖPEĞİNİN UYUMASINI İSTEDİ

Delon ayrıca öldüğünde Loubon’un yanına gömülmek istediğini belirterek, köpeğinin de uyutularak yanına defnedilmesini umduğunu paylaştı.

Ancak ailesinin ve hayvan hakları savunucularının tepkisi üzerine Loubon’un sağlığının korunmasına yönelik karar alındı.

“KÖPEK UYUMAYA BIRAKILMAYACAK”

Hayvan hakları için çalışan Brigitte Bardot Vakfı’nın bir sözcüsü de haberi Daily Mail’e doğrulayarak şunları söyledi: “Aktörün kızı Anouchka Delon’u aradım ve o bana Loubo’nun ailenin bir parçası olduğunu ve korunacağını söyledi. Köpek uyutulmayacak.”

MEGA424172_001

Fransa’da faaliyet gösteren hayvan hakları örgütü SPA da köpeği kabul etmeye gönüllü oldu ve şu açıklamayı yaptı: Bir hayvanın yaşamı, insanınkine bağlı olmamalıdır. SPA, köpeği ağırlamaktan ve ona bir aile bulmaktan mutluluk duyar.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber