Pazar, Eylül 22

24 yaş küçük aşkıyla sessizce evlendi! Özcan Deniz, çocuğun sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu! “Yaşınıza uygun biriyle…”

MYNET-Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, yaklaşık bir buçuk yıldır birlikte olduğu kendisinden 24 yaş küçük Samar Dadgar ile 2023 yılında sessizce evlendi. İddiaya göre bu evliliğe karşı olan Deniz’in annesi katılmadı. törende.

Uzun süredir düğünüyle gündemde olan Özcan Deniz, Samar Dadgar’la tüm hızıyla devam ediyor. Genç sevgilisine doğum günü sürprizi yapan Özcan Deniz, gazetecilerin çocukla ilgili sorusuna yanıt verdi.

“GENÇKEN YAŞLI OLMAK İSTEMİYORUM”

Deniz; ’53 yaşındayım. Eşim Samar ve oğlum benim sevdiklerimdir. Daha kaç yıl onlara eşlik edeceğim bilmiyorum. Onlar gençken ben yaşlı olmak istemiyorum. Bu yüzden ben bir çocuk daha doğurup o 10 yaşındayken 70 yaşına kadar yaşamak istemiyorum” dedi.

Özcan 1

YORUMLAR KALDIRILDI

Ünlü ismin bu açıklaması kısa sürede gündem oldu. Özcan Deniz sosyal medyada; ‘O zaman yaşına uygun birini bulmalıydın’, ‘genç bayanla evlenirken yaş farkını dikkate almalıydın’, ‘yaşına uygun biriyle evlenmeliydin’ gibi yorumlar yapıldı.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber